Sunday, 4 March 2012

Cikgu Add-Maths saya cakap...

Hi there ^ ^
How are you? Fine? hehe

Yesterday kelas saya ada Ujian Add Maths.. Soalan susah tahap kritikal juga lah kalau bagi siapa- siapa yang tidak study. Hihi Susah# ! Ujian bab satu saja sebenarnya. Bab Function. Hehe Saya jawab saja dengan penuh yakin masa tu. Betul atau salah lain cerita. Yang penting JAWAB semua soalan : Teacher biology saya cakap. Haha

Masa kelas Add Maths tadi.. Cikgu cakap :



Haha.. begitu lah cikgu cakap tadi. Hmm.. kalau perempuan yang menari POM-POM oke lah kan, biasa juga tengok. Tapi cuba kalau lelaki.. Pernah? haha

Pom-pom girl + Pom-pom Boy = Pom-pom(Girl+Boy)
                       x  =  Funny :P



8 comments:

aReLaN said...

hahahaha...ada je pom2 boy.tak caya try tengok yang cheerleading nye competition.

MiSz AzUmI said...

hahahaha...sandra..comei la entry nie...x tahan nk gelak...:P

Liniey Nor said...

hahhaaaaaaaaaaa
<>-----tgh gelak guling2

Mr. E'raz Fadli said...

E'raz mencari Follower ke 1900 malam ni.. Blog dia akan di review..
http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/

AIRA said...

hahaha..kelakar betul la...

Sandra said...

hihi.. gitu la cikgu Add math saya. keke

zakirul rahim said...

dulu aku lagi hebat..kena bercakap dengan pokok..kenangan yang tak boleh dilupakan..haha!semua tengok..jatuh market...

Sandra said...

haha.. cakap dengan pokok? waa.. haha
Jatuh standard . keke