Thursday, 7 March 2013

Netball's Memories

7 March 2013

Hi there readers. 
Lama tidak update blog. Sorry lah kalau post tidak pandai update ya. hehe Blog memang tidak terpeduli sudah beberapa hari ni... hihi

Tadi ada perlawanan bola jaring peringkat MSSD. Memang sepanjang latihan banyak memories yang tidak dapat lupa. Ada part yang lucu,sedih kadang-kadang moody pun ada. Tapi biasalah kan. hehe 
Berita baik nya sekolah kami berjaya dapat Johan. *senyum lebar kejap! haha Semangat sepasukan biarpun muka jadi hitam sebab training panas- panas. cehwah! haha Lepas ni wakil MSSB! Syukur saya terpilih! :) 

Jom cuci mata tengok gambar semasa training dan match sebenar ! Hehe

(Training)




Lihat betapa hitam nya muka kami *_* haha 


(MSSD Match)

We're the Wondergirls ^_^


Banyak kenangan sepanjang main bola jaring dengan diorang. hehe  
Best !




3 comments:

Yanie Andierah said...

sabah ? school mana sayang ?

Nurul Filzah said...

tahniah. tempat sy next week baru match :)

cci said...

rajin dia bersukan.. ^_^


http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2013/03/freebies-budak-sekolah.html